Wanneer zal de Financial Times de nederlaag over Bitcoin toegeven?

Wat is er nodig voordat de Financial Times de nederlaag toegeeft?

De Financial Times houdt niet van Bitcoin . Of cryptocurrency . Of iets buiten de traditionele bankwereld. Dit is misschien niet verrassend gezien het feit dat de krant 132 jaar oud is en zich richt op een bepaald publiek, maar hoewel sommige van hun argumenten legitiem zijn, zijn ze af en toe zo afwijzend over een of andere aspecten van Bitcoin Code dat ze je herinneren aan de ‚ schreeuwt de oude man naar de meme van Bitcoin.

Bitcoin Halving Piece onthulde gebrek aan begrip

Een voorbeeld van zo’n voorbeeld is de ‚berichtgeving‘ van de Financial Times over de halvering van Bitcoin in mei . Op de halveringsdag bracht de krant een stuk uit dat het gesprek verwierp over de verlaging van de beloning die leidde tot een prijsstijging op de weg, ondanks dat de geschiedenis anders suggereert.

Nadat hij had toegegeven dat het deflatoire model „best handig“ was, ondermijnde de schrijver vervolgens zijn kennis van Bitcoin door de inherente schaarste ervan te koppelen aan de honderden Bitcoin-forks die er zijn:

… Er is geen schaarste in het aantal copycat-cryptocurrencies, wat het idee van schaarste in bitcoin ondermijnt.

Afgezien daarvan, bij het bespreken van de halvering, zat het stuk in de Financial Times vol spot met degenen die voorspelden dat de halvering opnieuw als prijskatalysator zou fungeren, met de grap: ‚De broeders lijken nog steeds te hopen dat de post-halvering , zal de prijs stijgen. „

Nou, de prijs is zeker gestegen – op de halveringsdag werd hij gewaardeerd op $ 8.500 en staat hij vandaag op $ 11.845. Dat is een stijging van 39%. Op traditionele markten zou dat zeker als een golf gelden, maar als we het over Bitcoin hebben, schuiven we dat gewoon onder het tapijt omdat het niet past in het verhaal, ja?

Financial Times zal altijd een excuus vinden om Bitcoin te verpletteren

De vraag wordt: op welk punt zal de Financial Times toegeven dat hun leedvermaak en scepticisme misplaatst is? Wat moet Bitcoin doen om uitstel te krijgen – recordhoogtes doorbreken, $ 100.000 bereiken, coronavirus genezen?

Het heeft zich hersteld van de marktcrash in maart met een waarde van 238% – als het echt zo’n waardeloos bezit was geweest als de Financial Times beweert, zou het zeker toen en daar zijn gestorven? En wat zal er gebeuren als de profetie wordt vervuld, als Bitcoin ’stijgt‘? Ze zullen een ander excuus vinden om het aan toe te schrijven, een andere manier om het te kleineren.