Overhængende Ethereum-opgradering kan være vigtig katalysator for ETH- og Altcoin-markeder, ifølge analytikere hos Binance

Den globale kryptobørs Binance har netop frigivet sin seneste handelsrapport og analyseret tilstanden af ​​Bitcoin, Ethereum og altcoin-markederne.

Rapporten fremhæver Bitcoins dominans i oktober og begyndelsen af ​​november, som sprængte den (decentraliserede finansiering) DeFi-boble og skubbede prisen på mange kryptoaktiver lavere

”Kryptovalutaer med store capser som ETH, XRP, BCH, LTC og LINK leverede beskedne gevinster i oktober, men har undladt at bryde nye højder, da handelsaktivitet flyttede væk til Bitcoin. I mange måneder har altcoins været nøgledriveren til afkast for kryptohandlere.

Således er det ingen overraskelse, at altcoins synes at være ved at miste damp og uharmoniserede fra Bitcoins rally … Siden korrektionen i begyndelsen af ​​september har de fleste DeFi-tokens vist en fuldstændig vending og slettet 70-90% af deres gevinster. ”

Analytikere i Binance forventer nu, at Bitcoin går ind i en nedkølingsperiode efter sin pludselige burst til $ 16.000.

De peger på BTCs seneste konsolideringsområde i $ 10.000 til $ 12.000-regionen som et eksempel på, hvad der kan være næste for den førende kryptokurrency

Med hensyn til fremtiden for altcoin-markedet peger udvekslingen på den kommende lancering af Ethereum 2.0 som en potentiel katalysator for både ETH og altcoin-markedet generelt.

”Opgraderingen forventes at have en positiv indvirkning på ETH, da det vil øge netværkets kompatibilitet, skalerbarhed og sikkerhed betydeligt.

Derudover vil opgraderingen flytte Ethereums konsensusmekanisme til en bevisbevisstimulering, hvilket tilskynder investorer til at beholde og låse deres Ether op til belønning. Dette vil derefter reducere udbuddet af ETH-tokens, mens efterspørgslen fortsætter med at vokse sig stærk, da store investorer oversvømmer for at søge stabile gevinster …

I betragtning af disse katalysatorer kan opgraderingen trække ETH ud af den nylige nedgang og potentielt tilføre et mere positivt synspunkt i altcoin-sektoren. ”