Milliardær Chamath Palihapitiya navngir sitt Bitcoin-mål

Social Capital CEO Chamath Palihapitiya har sølt noen bønner om sine dristige mål for denne Bitcoin-oksekjøringen i en serie med nylige tweets.

Når den største kryptovalutaen treffer $ 150 000, er milliardæren klar til å overta Hamptons, en klynge av strandlandsbyer og byer for velstående New Yorkere.

Palihapitiya planlegger å gjøre dyre bygninger om til søvnfulle sommerleirer for barn og opprette gårdsbruk.

Hamptons hjem slår rekorder

Dette ville være en ganske radikal transformasjon for de høytflygende Hamptons, som først og fremst er forbeholdt Wall Street-ledere og kjendiser.

Til tross for tankesalg i New York, blomstrer det faktisk eiendomsmarkedet på den østlige enden av Long Island. Det gjennomsnittlige hjemmet i Hamptons er nå 46 prosent dyrere på grunn av Manhattan-eliten på flukt fra byen.

Corcoran-konsernet anslår at den totale verdien av alle solgte eiendommer nådde svimlende 1,223 milliarder dollar i 3. kvartal 2020.

Dessuten har antallet boliger som er oppført for salg nå stupt 42 prosent, ifølge Elliman-rapporten.

Selv med Bitcoin som rammer så sprø tall, vil det være ganske utfordrende for Palihapitiya å ta over Hamptons.

Han har kanskje bedre hell på Mars.

En av de største Bitcoin-eierne

Palihapitiya – som begynte å hente overskrifter i år som kongen av SPACs – er også kjent som en av de største Bitcoin-eierne.

Fra og med 2014 hadde den tidligere visepresidenten for sosiale medier giganten Facebook minst 100.000 BTC (2,8 milliarder dollar ved pressetiden).

I september twitret han at han dimensjonerte Bitcoin-beholdningen.