Bitcoin

Bitcoin parantaa markkina-asemaa globaalin salausmyynnin aikana

Markkinat kamppailevat, mutta Bitcoin pysyy vakaana.

Käytännöllisesti katsoen kaikki suuret kryptovaluutat ovat tänään punaisessa, kun viime yönä tapahtui äkillinen markkinoiden myynti

Kaikkien kryptovaluuttojen markkina-arvo laski yön yli 346 miljardista dollarista 339 miljardiin dollariin, mikä tarkoittaa keskimääräistä 2,1 prosentin tappiota kryptovaluutta kohti.

Vaikka suurin osa kryptovaluutoista on tänään tappiollista, Bitcoin Code on mennyt paremmin kuin useimmat, sillä se on menettänyt vain 1% viimeisten 24 tunnin aikana pudotakseen takaisin 10 610 dollariin. Suhteellisen vakauden seurauksena laskevilla salausmarkkinoilla Bitcoinin markkina-asema on parantunut jonkin verran viime viikkoina, ja se on parantunut 57,8 prosentista 58,7 prosenttiin viime kuussa.

Kuuntele The Decrypt Daily Podcast

Päivittäinen annos kryptovaluuttauutisia, oppimista, juoruja ja keskusteluja.

Kuunnella

Bitcoin Cash (BCH) ja Bitcoin SV (BSV) ovat myös ylittäneet markkinat, menettäneet vain 0,6% ja 2% viimeisen päivän aikana. Polkadot (DOT) ja Chainlink (LINK) ovat tänään kymmenen parhaan salausvaluutan joukossa huonoin suorituskyky, ja ne ovat menettäneet 6,4% kappaleelta eilen. DOT: n kaupankäynnin arvo on nyt 3,81 dollaria, mikä on alin arvo elokuun lopun jälkeen, ja se on ollut laskusuuntauksessa 1. syyskuuta jälkeen – menettää 43,9% siitä lähtien.

Tämän viimeaikaisen hintatoimen jälkeen yhdeksän kymmenestä suurimmasta kryptovaluutasta markkina-arvon mukaan on tappiollinen BTC: tä vastaan, ja Polkadot on laskenut eniten viime viikolla, kun taas Chainlink on laskenut eniten viime kuussa.