Bitcoin

$7,65 & $6,82 zijn twee sterke steunzones voor ChainLink (LINK)

In het kort:

  • ChainLink (LINK) is in het midden van een pullback na een indrukwekkende run naar een nieuwe recordhoogte van 8,92 dollar.
  • Verschillende gebieden bieden voldoende ondersteuning voor LINK, waaronder $7,65 en $6,82.
  • Andere gebieden van mogelijke steun omvatten de hoogte van $4.96 in februari en het 50-dagen voortschrijdend gemiddelde.
  • Het is nog niet duidelijk of het rapport van Zeus Capital de bullish momentum van LINK heeft gestopt.

De maand juli is een bewogen maand geweest voor de ChainLink (LINK) digital asset. LINK opende de maand met een waarde van $4,65, wat een paar cent minder was dan de eerdere hoge waarde van $4,96 van LINK. Sindsdien, is ChainLink aanwinsten voor investeerders blijven verstrekken die een nieuwe all-time high van $8.92 bereiken – Binancetarief – op 15 juli. Dit is een verhoging van 91.8% in een periode van twee weken.

$7.65 & $6.82 zijn Twee Sterke Zones van de Steun voor ChainLink (LINK).

Zoals bij alle parabolische bewegingen door digitale middelen in de crypto-markten, wordt LINK geconfronteerd met wat een pullback lijkt te zijn. Om een duidelijker beeld te krijgen van de LINK-situatie in de crypto-markten wordt de 6-uursgrafiek van Tradingview gebruikt om de kortetermijnmogelijkheden voor LINK/USDT te demonstreren.

Uit de 6-uurs-LINK/USDT-grafiek kan het volgende worden waargenomen.

  • Het handelsvolume is afgenomen en staat in het rood, wat de pullback verder bevestigt.
  • MACD geeft ook aan dat er verkocht wordt omdat de MFI zich ook in een neerwaarts traject bevindt.
  • Wat betreft de grote steun op korte termijn, heeft LINK $7.65 en $6.82 als interessegebieden voor de komende dagen.
    Andere opvallende steunzones zijn rond de $6,58, $5,70 en de hoge waarde van $4,96 in februari.
  • De vorige all-time high van $4.96 is ook waar het 50-dagen voortschrijdend gemiddelde ligt en kon een gebied van belang zijn voor een sprong door LINK.

Effecten van het rapport van Zeus Capital op LINK’s Bullishness

Twee dagen geleden verscheen er een rapport van Zeus Capital dat het ChainLink project als vaporware bestempelde. Sindsdien is het document echter van het web gehaald om de theorie dat het met kwaadaardige bedoelingen is gepubliceerd, verder uit te diepen.

Met LINK in het midden van een natuurlijke pull-back, is er geen bewijs dat het rapport het gewenste effect heeft gehad op de digitale asset.

Een theorie die de ronde doet over crypto twitter is dat de auteurs van het 60 pagina’s tellende rapport waarschijnlijk korte bestellingen hebben geplaatst op LINK en het rapport hebben gelekt in een poging om te profiteren van de verkoop die spoedig zou volgen. De theorie impliceert een ander crypto-project als instrument voor het auteurschap van het FUD-verslag.